Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        (ÖZEL HABER) MERSİN SMMMO'DA İKİNCİ TOKGÖZ DÖNEMİ

        - MERSİN SMMMO'NUN 22. GENEL KURULU'NDA ÇAĞDAŞ DEMOKRAT MUHASEBECİLER GRUBU'NDAN 4, TOPLUMCU VE KATILIMCI MALİ MÜŞAVİRLER GRUBU'NDAN 1, MESLEKTE BİRLİK GRUBU'NDAN 1 VE MALİ MÜŞAVİRLER DAYANIŞMA GRUBU'NDAN DA 1 İSİM YENİ YÖNETİME SEÇİLDİ

        - ÖMER FARUK TOKGÖZ:

        - "'KAZANDIM' DİYE SEVİNEN DEĞİL, TÜM ÜYELERİN SESİ OLMAYA ÇALIŞAN BİR YÖNETİM KURULU OLMAYI TÜM ÜYELERİMİZE TAAHHÜT EDİYORUM"

        KIYMET GÖKÇE

        MERSİN (İHA) - Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) 22. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz'ün Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu, yönetime 4 isimle girmeyi başardı. Böylece SMMMO'da ikinci Tokgöz dönemi de başladı.

        Mersin SMMMO'nun 7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan olağan genel kurulunda sonuç belli oldu. Genel kurulun ikinci gününde gidilen seçimde, mevcut Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz'ün Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu, İbrahim Akel'in Toplumcu ve Katılımcı Mali Müşavirler Grubu, Mehmet Bolat'ın Meslekte Birlik Grubu, Abdülhalim Yiğit'in Mali Müşavirler Dayanışma Grubu ve Halit Altan'ın Emekçi Mali Müşavirler Grubu listeleri, seçimde oda yönetimini almak için yarıştı. SMMMO'nun bin 680 üyesinden bin 151'inin oy kullandığı seçim sonucunda, Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu'ndan 4, Toplumcu ve Katılımcı Mali Müşavirler Grubu'ndan 1, Meslekte Birlik Grubu'ndan 1 ve Mali Müşavirler Dayanışma Grubu'ndan da 1 isim yeni yönetime seçildi.

        Bu sonuçlarla Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu'ndan Ömer Faruk Tokgöz, Ersin Gökgün, Ali Günaştı ve Haşim Gazihız yeni yönetime girmeyi başardı. Üyelerin oylarıyla yönetime giren diğer isimler ise Toplumcu ve Katılımcı Mali Müşavirler Grubu lideri İbrahim Akel, Meslekte Birlik Grubu lideri Mehmet Bolat ve Mali Müşavirler Dayanışma Grubu lideri Abdülhalim Yiğit oldu. Halit Altan'ın Emekçi Mali Müşavirler Grubu ise yönetimde kendine yer bulamadı.

        "TÜM ÜYELERİNİ KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞ İÇERİSİNDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

        Genel kurulun ardından İHA muhabirine açıklama yapan Oda Başkanı Tokgöz, 22. Olağan Genel Kurulu 8 Mayıs Pazar günü tamamladıklarını ve oda üyelerinin demokratik haklarını kullanarak odalarına sahip çıktıklarını söyledi. Tokgöz, "Kullanılan oylar neticesinde Çağdaş Demokratlar Grubu olarak 4 yönetim kurulu üyesi çıkarttık. Bunun sonucunda Oda Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptıktan sonra görev dağılımı olacak ama tabi bizim grubumuz bu sınavdan başarıyla çıkmıştır" dedi.

        SMMMO üelerine en güzel hizmeti vermeye devam edeceklerinin altını çizen Tokgöz, "'Kazandım' diye sevinen değil, tüm üyelerin sesi olmaya çalışan bir yönetim kurulu olmayı tüm üyelerimize taahhüt ediyorum. Yeni dönemde beraber genç, dinamik bir odayı yaratıp tüm üyelerin sesi olan ve yönetimsel açısından tüm üyelerini kucaklayan bir anlayış içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        (KYM-Y)

        09.05.2016 10:15:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler