Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        230 BİN TAKİPÇİYE ULAŞAN BURSA SAYFASI BURSALILARIN BULUŞMA NOKTASI OLDU

        - BURSALI FOTOĞRAF SANATÇILARININ EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI, İLGİNÇ PAYLAŞIMLAR VE KENT İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER BURSA'NIN FACEBOK SAYFASINDA YAYINLANIYOR

        BURSA (İHA) - Facebook üzerinden 6 yıl önce hizmet vermeye başlaşan Bursa platformu, Bursalıların buluşma noktası oldu.

        Profesyonel olarak fotoğrafçıların da bulunduğu sayfa, tarafsız olarak Bursa'da yaşanan her şeyi anında takipçileriyle paylaşıyor. 'Bursa'ya dair her şey' sloganıyla da bütünleşen sayfayı takip edenler ayrıca çektikleri fotoğrafları da paylaşma imkanına sahip olabiliyor. 230 bin kişinin üzerinde takipçisi bulunan sayfada profesyonel anlamda fotoğrafçılık ile ilgilenen kişilerin de paylaştığı fotoğraflara ulaşmak mümkün. Geçmiş 5 yılın dev bir Bursa arşivini elinde bulunduran sayfa, takipçilerinin gönderiyle de anında olan biteni herkese ulaştırma imkanına sahip oluyor.

        Samimi ve sıcak bir ortam içinde olan https://www.facebook.com/bursapage sayfasında tarihi camilerden mekanlara, doğa fotoğraflarından toplumsal olaylara kadar birçok paylaşımı bulmak mümkün. Bunun haricinde geçtiğimiz yıl tanışan bir çift ise 1 yıl sonra dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar.

        (AÇ-AF)

        09.05.2016 10:32:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler