Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YETİM ÇOCUKLAR ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

        - YETİM ÇOCUKLAR ANNELERİNE MEKTUP YAZDI

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı. Çocuklarının kendileri için yazmış oldukları mektubu dinleyen anneler, gözyaşlarını tutamadı.

        Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen 8 Mayıs Anneler Günü etkinliğine katılım yoğun oldu. Program, Gülşen Yıldırım isimli bir annenin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Yetim Koordinasyon Merkezi öğrencilerinden Ayşe Aslan, söylediği "Annem" şarkısı duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yetim Koordinasyon Merkezi öğretmenleri tarafından düzenlenen 'Anneye Mektup' yarışmasıyla birinci olan Emine Görmemiş, annesine yazmış olduğu mektubu okudu. Duygu dolu sözlerin yazıldığı mektubu dinleyen anneler ise gözyaşlarını tutamadı. Anneye Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Remzi Yılmaz tarafından verildi. Sosyal İşler Müdürü Remzi Yılmaz, daha sonra tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak, annelere karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

        ''HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUZ''

        Böylesine anlamlı günde unutulmadıkları için mutlu olduklarını dile getiren anneler, "Bugün bizim için çok güzel bir gündü. Belediyemiz tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğiyle çocuklarımız yazmış olduğu mektuplarla bizleri çok duygulandırdı. Bizler anneler olarak, çocuklarımıza babasızlık acısını yaşatmamak adına hem anne hem de baba oluyoruz. Hayırlı evlatlar yetiştirdiğimize inanıyoruz. İnşallah ilerde çocuklarımızı daha güzel yerlerde görmeyi istiyoruz. Bizler için en güzel ödül çocuklarımızın bizler hakkında güzel şeyler düşünüp, emeğimizin karşılığını bulmaktır. Şehitkamil Belediyesinin bizler ve çocuklarımız için kazandırmış olduğu Yetim Koordinasyon Merkezinden en iyi şekilde faydalanıyoruz. Eğer bugün çocuklarımız bizler hakkında güzel düşünceler kurup bunu kaleme almışsa, bu da buradaki hocalarımız sayesindedir. Hocalarımız hem bizleri hem de çocuklarımızı en iyi şekilde eğitiyor. Bugün bizleri unutmayarak, Anneler Günümüzü kutlayan ve çeşitli hediyeler sunan Şehitkamil Belediye Başkanına, tüm hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (BRN-Y)

        09.05.2016 10:53:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler