Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "KOTO'DAN KİTAP FUARI'NA ÖZEL KAMPANYA

        - "ALIŞVERİŞ SENDEN, KİTABIN BENDEN"

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Ticaret Odası, 14-22 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 8. Kitap Fuarı'na özel başlattığı kampanya ile oda üyelerinden 100 TL ve üzere alışveriş yapan vatandaşlar kitap indirim kuponu hediye edecek.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde bu yıl 8.'si düzenlenen 'Kocaeli Kitap Fuarı'nın da destek veren kurumları arasında yer alan KOTO, fuara özel 'Alışveriş Senden, Kitabın Benden' isimli bir kampanya başlattı.

        Kampanyayla ilgili bilgi veren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, hem KOTO üyelerinin iş hacimlerini arttırmayı hem de Kocaelililer'in kitap okuma alışkanlığının gelişmesine katkı sunmayı amaçlayan kampanya kapsamında, 9- 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında oda üyelerinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşların, fuar süresince kullanılmak üzere 10 TL'lik fırsat kuponu kazanacaklarını açıkladı. Yerel esnafın korunması ve desteklenmesi adına, şubeleşme ile faaliyet yürüten zincir mağazaların kapsam dışı bırakıldığı kampanyada, Kocaeli Vergi Dairelerine vergi ödeyen, KOTO'nun faaliyet bölgesinde ticaret yapan ve kampanyaya katılmak isteyen 120 firma fırsat kuponu vermek ve 17 büyük yayınevi de 20 stantta kuponları kullandırtmakla yetkilendirildi.

        (GY-Y)

        09.05.2016 11:01:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler