Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİSAN AYINDA EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİ BELİRLENDİ

        SEÇİM TURŞUCU

        ÇANAKKALE (İHA) - Gelibolu Halk Kütüphanesi'nin TUBİTAK ile ortaklaşa düzenledikleri 'en çok kitap okuyan öğrenci' projesi Nisan ayında son kez gerçekleştirildi.

        Namık Kemal Ortaokulu öğretmenlerinden Seval Kavalcı'nın danışmanlık yaptığı proje, aynı okul öğrencilerinden Arda İnanç Kurt ve Hüseyin Kuru tarafından yürütülüyor. Namık Kemal Ortaokulu Edebiyat Öğretmeni ve projenin danışmanı olan Seval Kavalcı, "Her ay bir öğrenciye ödül veriliyor. Nisan ayında da bir öğrencimize ödül verdik. Amacımız kitaba ve kütüphaneye ilgiyi çekmek ve çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmaktır" dedi.

        TUBİTAK 'ın İstatistiklere göre Nisan ayında en çok kitap okuyan 100.Yıl Barış Ortaokulu 6.sınıf Öğrencisi Melike Çağatay birinci seçilirken, yine 100.Yıl Barış Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Mustafa Ruhlucan ikinci ve 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden Ali Arda Altundağ 3. Oldu. Kitap okumada dereceye giren öğrencilere Ödüllerini Kaymakam Oktay Çağatay ve Kütüphane Müdürü Yasemin Akcan verdi. Öğrencilere birer kitap hediye edildi. Hediyelerin ardından ikramlarda bulunuldu.

        (GD)

        09.05.2016 11:06:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler