Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DEVELİ'DE HIDIRELLEZ COŞKUYLA KUTLANDI

        KAYSERİ (İHA) - Develi'de Hıdırellez kutlamaları coşkulu geçti.

        Develi Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Hıdırellez şenlikleri, Yukarı Develi'de kutlandı. Şenliğe, Kayseri Milletvekili Sami Dedoğlu, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Korkmaz ve vatandaşlar katıldı. Şenlikte konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Bütün bu hizmetlerin yanı sıra hayalimiz olan Seyrani Üniversitesine kavuşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Seyrani Kampüsünün mimarlarından olan vekilimiz, ağabeyimiz Sayın Sami Dedeoğlu'na bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

        Develi Kaymakamı Murat Duru da, "Kısa sürede beni bağrınıza basıp bu sıcaklığınızı gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hıdırellezin bu birlik ve beraberliği artırmasına vesile olmasını diliyorum. Ben Develi'ye geldikten sonra şu on günlük süreç içerisinde Develi bir ilçeden ziyade bu büyük imkanlarıyla yapılan hizmetleriyle, üniversitesi ve dernekleriyle adeta ili andırıyor." diye konuştu.

        AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedoğlu ise, "Develi için çalışmalarımız gerek burada gerek Ankara ve İstanbul'da büyük özverilerle devam etmektedir. Bizler söz konusu Develi olduğunda bütün fikir ve ideoloji ayrılıklarını bir kenara bırakır, Develi sevdası ile yapabiliriz. Memleketimizi nasıl kalkındırabiliriz onun derdine düşeriz. Doğu'da Emniyet kuvvetleri canla başla çalışıyorlar. Bu kardeşlerimize maddi ve manevi desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bir tane terörist kalmayana kadar operasyonlar devam edecek. PKK'nın uzantıları meclis de ve komisyonlarda gerekli derslerini aldılar." ifadelerini kullandı.

        (AG-SK)

        09.05.2016 11:10:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler