Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MURGEM 2017'YE HAZIRLANIYOR

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (MURGEM), 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için 11. Sınıf öğrencilerine yönelik kabul sınavı düzenledi.

        Muratpaşa Belediyesi'nce hizmete açılan MURGEM, 2016- 2017 Eğitim-Öğretim yılı için hazırlıklarına başladı. 2016- 2017 Eğitim-Öğretim yılında MURGEM'e devam etmek isteyen 600 öğrenciyi belirlemek için 11. sınıf öğrencilerine yönelik kabul sınavı düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu'nda yapılan kabul sınavına 800 öğrenci ter döktü.

        Öğrenciler, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri konularında toplam 160 soruya, 160 dakikalık sürede cevap verdi. MURGEM kabul sınavı sonuçları 1 hafta içinde açıklanacak. Kayıt hakkı kazananlarla ve yedek öğrencilerin listesi Muratpaşa Belediyesi web sitesinden ilan edilecek. Gençlerin hayatına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; "Gençlerimizden; insanlığa sevgi ve saygı ile bilgece, barışçı bakabilen bireyler olmalarını istiyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 11:14:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler