Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRAFİK HAFTASINDA TRAFİK PARKINA YOĞUN İLGİ

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Trafik Haftası dolayısı ile Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nin bir dizi etkinlikte bulunduğunu ve trafik parkına yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

        En değerli varlığın insan hayatı olduğunu ve bu açıdan trafik kurallarına mutlaka uyulması ve uygulanması gerektiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç,aslında trafik kurallarına uyulmasının toplumsal gelişmişliğin bir göstergesi olduğunu belirtti.

        Trafik kuralarının tüm levha ve geçişlerin yer aldığı Melikgazi Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nın bugünlerde yoğun ilgi ile karşılandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç yeni alınan araçlar ile ilgili olarak şunları söyledi:

        "Melikgazi Belediyesi olarak eğitime ve eğitimciye her zaman önem veriyoruz. Özellikle trafik kuralları bir toplum için çok önemlidir. Çünkü sonuçta insan hayatı söz konusudur. Kazaların %90 aşırı hız ve trafik kurallarının ihlali ile olmaktadır. Bu açıdan Trafik Haftası'nda çocukların öğrenerek, eğlenerek ve uygulayarak trafik kurallarını öğrenmeleri gerekmektedir. Küçük yaşta alınan eğitim, ileri yaşlarda bir yaşam şartına dönüşmektedir. Bu açıdan çocuk meclisi üyelerimiz 'kurallarda hayat var' sloganı ile bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanya çerçevesinde eğitim çalışmaları yer almaktadır ."

        (SK)

        09.05.2016 11:16:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler