Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEYHAN BELEDİYESİ MAKİNE PARKINI YENİLİYOR

        - BAŞKAN KARALAR, YENİ ALINACAK OLAN PLENT VE ARAÇLARLA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ASFALT ÜRETİMİNİ 2 KAT ARTTIRMAYI PLANLADIKLARINI SÖYLEDİ

        ADANA (İHA) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, makine parkına yeni alınacak olan plent ve araçlarla önümüzdeki dönem asfalt üretimini 2 kat arttırmayı planladıklarını söyledi.

        Başkan Karalar, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet üreten ancak yıllardır yenilenmeyen araçları yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Başkan Karalar, alınan yeni araçlarla ilçeye daha iyi hizmet üreteceklerini söyleyerek, "Göreve geldiğimizde Seyhan'ın en büyük sorunlarından biride yol sorunuydu. Bu sorunu çözmek için 2 katı fazla ekip kurarak çalışmalarımıza başladık. Araç gereçler yetersiz olduğu için makine parkımızı yeni araçlarla güçlendirdik ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu araçlarla Seyhan'a Seyhanlıya daha fazla ve daha güzel hizmetler yapacağız. Şimdide yeni bir greyder aldık Seyhan'a hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

        Önümüzdeki dönem başlattıkları asfalt hamlesine hız vereceklerini belirten Başkan Karalar, yeni alınacak plent ve araçlarla bu dönem dökülecek asfalt miktarını iki katına çıkaracaklarını söyledi. Karalar, "İhtiyaç doğrultusunda yeni aldığımız ve alacağımız araçlar var. Bununla birlikte birde yeni plent alacağız. Geçen dönem 150 bin ton civarında asfalt dökmüştük yeni alacağımız plent ile bu rakamı 350-400 bin tona çıkarmayı planlamaktayız" ifadelerine yer verdi.

        (ERN-Y)

        09.05.2016 11:23:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler