Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN BELEDİYESİ'NDEN 'ANNEME DOKUNMA' ETKİNLİĞİ

        RESUL YANBUL

        GİRESUN (İHA) - 8 Mayıs Anneler Günü, Giresun Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından yaşanan terör olayları nedeniyle müzikli eğlencelerin iptal edilmesi üzerine anlamlı bir etkinlikle Anneler Gününde kadına şiddete 'Hayır' denildi.

        Atatürk Meydanı'na "Benim Annem Bir Melek" yazılı fotoğraf standı açıldı. Şehrin değişik yerlerinden annelere barışı simgeleyen beyaz karanfiller dağıtılırken, güzel havayı değerlendiren vatandaşlar stant önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gündüz yapılan etkinlikler gece geç saatlerde de devam ederken, kadınlara karşı son yıllarda artan şiddete dikkat çekmek için 'Anneme dokunma' etkinliği gerçekleştirildi. 'Evdeki barıştan, dünyadaki barış. Anneye şiddete dur de!' mesajının verildiği etkinlik hakkında bilgiler veren Giresun Belediyesi Basın Danışmanı Mustafa Öztürk, "Kadına karşı şiddeti böyle bir görsel ile anneler gününde şiddetin son bulması için böyle bir sosyal sorumluluk projesi oluşturduk" dedi.

        (RY-OK-Y)

        09.05.2016 11:31:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler