Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÇELİK ANALARDAN DUA İSTEDİ

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Anneler Günü'nde eşi İkbal Çelik ile birlikte üç ayrı programa katıldı. Başkan Çelik, katıldığı programlarda analardan dua istedi ve yapılan duaların huzur ve bereketimizin kaynağı olduğunu söyledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anneler Günü'nde ilk olarak Kuşçu Marina'da MÜSİAD Kayseri Şubesi'nin düzenlediği Aile Buluşması'na iştirak etti. Programa Başkan Çelik'in yanı sıra Vali Orhan Düzgün ile Kocasinan ve Talas Belediye Başkanları da katıldı. Program sonrası Kuşçu'da gezinti yapılarak bölgede yapılan çalışmalar incelendi ve Yamula Barajı'nın güzelliği seyredildi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik daha sonra Vali Orhan Düzgün, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ile birlikte Huzurevi'ni de ziyaret etti. Ziyarette Huzurevi sakinlerine çiçek verildi ve annelerin günü kutlandı. Huzurevi'nde yaptığı konuşmada tüm anaların ve yaşlılarımızın dualarına talip olduklarını ifade eden Başkan Çelik, "Nikah kıydığım gençlere her zaman yaşlıların dualarını almayı ihmal etmeyin diyorum. Yaşlılarımız, dualarıyla hanelerimizin bereket ve huzur kaynağı. Şehrimizin bereketi ve huzurunun artması için de sizlerin dualarınızı istiyorum." dedi.

        Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, Huzurevi'nde her imkanın bulunduğunu ve aile ortamının olduğunu belirterek bu hizmeti sağlayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Vali Orhan Düzgün ise "Bu vatana gençliklerinde hizmet eden yaşlılarımızı bu dönemde hatırlamak bizlerin manevi borcudur" diye konuştu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik son olarak da eşi İkbal Çelik ile birlikte Valiliğin şehit ailelerine yönelik düzenlemiş olduğu Anneler Günü Yemeği'ne de katıldı. Burada şehit anneleri, şehit eşleri ve şehit evlatları ile bir araya gelen Başkan Çelik, "Şehitlik bu dünyadaki en güzel mertebedir. Vatanı uğruna, Ay Yıldızlı bayrağı uğruna şehadet şerbetini içen tüm evlatlarımızı rahmetle anıyorum" diye konuştu.

        (SK)

        09.05.2016 11:37:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler