Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAĞITSPORLU GÜLSÜN, 100 METREDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

        KOCAELİ (İHA) - Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası'na katılan Gülsün Demiral, 100 metrede rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu.

        Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu (TBESF) tarafından Akdeniz Üniversitesi Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen, Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda Kağıtsporlu Gülsün'den Türkiye şampiyonluğu derecesi geldi. 15 kulüpten 83 sporcunun katıldığı şampiyona, kadın ve erkeklerde koşu, uzun atlama, üç adım atlama, yüksek atlama, disk atma, gülle atma, cirit atma, labut atma branşlarında yapıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün başarılı Para tekvandocusu Gülsün Demiral, bu kez atletizm müsabakalarında şampiyonaya katıldı. Birçok Dünya Avrupa ve Türkiye derecesi bulunan Demiral, tekvando da ki başarısını atletizm de de sürdürdü. Müsabakalara T 47 engelliyle 100 metrede katılan Gülsün Demiral rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu.

        Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmalarda, Engelli sporcular birinciliği elde etmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları takıldı.

        (GY-Y)

        09.05.2016 11:39:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler