Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN IŞIK'TAN ANNELERE ZİYARET

        TOPRAK AKKAYA

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi Ruhan Işık, Anneler Günü nedeniyle Abdiağa Piknik Alanı'nında pikniğe giden aileleri ziyaret etti.

        Piknik alanındaki annelere karanfil veren Başkan Işık, Anneler Günü'nü kutladı. Pikniğe gelenleri de dinleyen Başkan Işık, piknik alanı ve kent yaşamı ile ilgili bir süre sohbet etti. Abdiağa Piknik Alanı da Anneler Günü ve Hıdırellez nedeniyle hızlı bir şekilde düzenlendi. Piknik alanındaki kamelyalar, mangallar, çocuk oyun alanları ve tuvaletler halkın kullanımına uygun hale getirildi. Abdiağa Piknik Alanında gün boyu yoğunluk yaşandı. Ayrıca gün boyu Biga Belediyesi Denetimli Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi'ne ait araçlar ücretsiz yolcu taşıdı.

        (GD)

        09.05.2016 11:47:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler