Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANNELER GÜNÜNÜ ANASULTAN'DA KUTLADILAR

        ORHAN BOZDEMİR

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Keles ilçesinde Anneler Günü Anasultan türbesinde kutlandı.

        Küçükkovacık Mahallesi'nde "Anasultan'ı Anma ve Anneler Günü" programı düzenlendi. Ana Sultan türbesinin bahçesindeki program Küçükkovacık Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (KANAS-DER), Keles Belediyesi ve Küçükkovacık Muhtarlığı tarafından tertiplendi. Bu yıl 9'uncusunu yapılan cemiyete çok sayıda vatandaş katıldı. Davetlilere yemek ikram edilirken, türbede dualar edildi. AK Parti Milletvekili Osman Mesten,'ın da katıldığı kutlamada, genç yaşta eşini kaybeden ve tek başına binbir güçlükle çocuklarını yetiştiren Hatice Salar yılın annesi seçildi.

        Öte yandan KANAS-DER Kadın Komisyonu tarafından açılan stantta anneler tarafından özenle hazırlanan el emeği ve göz nuru eşyalar ve çeşitli gıda malzemeleri satışa sunuldu. Elde edilen gelir öğrencilere burs olarak verilecek.

        (MŞ)

        09.05.2016 11:57:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler