Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ ŞERİF YILMAZ: VAKIF SEVGİSİNİ CANLI TUTMALIYIZ

        HÜSEYİN EFE

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, toplumun huzur ve refaha ulaşmasında vakıf kurumlarının rolünün büyük olduğunu belirterek, "Vakıf sevgisini canlı tutmalıyız" dedi.

        Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, Vakıflar Haftası sebebiyle Vali Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgiler sundu.

        Ziyarette konuşan Vali Yılmaz, "Toplumun refaha ulaşması ve huzur ortamında yaşamını sürdürebilmesi, dayanışma duygusunun hayatımızda daha da yer edinmesi noktasında vakıf ve vakıf kurumlarımız çok önemli rolü vardır. Vakıf sevgisini toplumumuzun gönlünde daha canlı tutmak, ecdadımızın geleceğe bıraktıkları eserleri tanıtmak ve tanıtmak amacıyla yapılan çalışmaların önemini biliyoruz. Bu yüzden kültür ve medeniyetimizin gelişmesinde bizlerde gereken desteği vereceğiz'' ifadelerini kullandı. (EFE)

        09.05.2016 12:08:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler