Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STANDARD PROFİL ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARI EĞLENCEYE DOYDU

        ALİ YILDIZ

        MANİSA (İHA) - Standard Profil Grubu çalışanlarının çocukları Manisa'da Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları oyunu ile 23 Nisan'ı kutladı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Lale Salonunda sahnelenen Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları oyunu ile Standard Profil Grubu, Manisa Standard Profil fabrikaları çalışanlarının çocukları ile 23 Nisan'ı kutladı.

        Manisa Standard Profil 1 Fabrika Genel Müdürü Çağan Dikmen ile Manisa Standard Profil 2 Fabrika Genel Müdürü Ergenç İneler'in aileleri ile seyircileri arasında yer aldığı oyunu 950 çocuk izledi. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Manisa Standard Profil Fabrikaları çalışanlarının çocukları için tiyatro gösterisi sahnelendi.

        Çocuk Bayramı kutlamalarında düzenlenen "geri dönüşüm ve çevre" konulu resim yarışmasına katılan çocukların ödülleri de, tiyatro oyunu sonrasında Dikmen ve Ergenç İneler tarafından dağıtıldı.

        Çocuk Bayramını kutlayan Dikmen, "Standard Profil Grubu için en önemli değerimiz çocuklarımızdır. Onlara daha iyi bir gelecek sunmak için dün olduğu gibi bugün de çalışmaya devam edeceğiz. Manisa olarak rekabetçi yapımızı ve verimlilik anlayışımızı artırarak sürdüreceğiz ve dünyayı Manisa'ya getirmeye devam edeceğiz" dedi.

        Manisa Standard Profil 2 Fabrikası Genel Müdürü Ergenç İneler ise, Standard Profil Grubu'nun global bir aile olduğuna dikkat çekerek, "Standard Profil Grubu olarak global ve 8 bin kişilik kocaman bir aileyiz. Ve ailemizin en kıymetlileri olan çocuklarımızdan aldığımız enerji ile dinamik yapımızı koruyarak dünya için üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

        (AY-HO-Y)

        09.05.2016 12:13:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler