Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'ANTALYA'DA İLKBAHAR' FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

        ANTALYA (İHA) - Antalya'da ilkbahar fotoğraf sergisi Deepo Outlet Center'de açıldı.

        Deepo Outlet Center'ın dördüncüsünü düzenlediği fotoğraf yarışmasının sergisi açıldı. Açılış törenine yarışmada derece alan isimler jüri üyeleri ve Anfad üyesi fotoğrafçılar katıldı. Fotoğrafçılığa ilgisi olan isimleri bir araya getiren sergi AVM içinde İlkbahar havası estirdi. 22 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak Antalya'da ilkbahar fotoğraf sergisi ziyaretçilerin ilgisini çekti. Serginin açılışının ardında plaket töreni düzenlendi. Yarışmada dereceye giren isimler ödüllerini ve plaketlerini Deepo Outlet Center müdürü Cem Livanelioğlu'ndan aldı.

        Yarışma birincisi Şamil Kahveci, ikincisi Özgür Şahin, üçüncüsü Cahit Demir olarak belirlenmişti. Yarışması birincisine 2 bin TL, ikincisine bin 500 TL, üçüncüsüne bin TL'lik para ödülleri taktim edildi.

        Deneyimli gazeteci, foto muhabir, fotoğraf sanatçıları ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu temsilcilerinin olduğu jüri üyelerinden oluşan 'Antalya'da İlkbahar' 4. Ulusal Fotoğraf yarışması Deepo Outlet Center tarafından Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu katkılarıyla düzenlendi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 12:43:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler