Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'DA KEP-2 ÇALIŞTAYI

        ATİLLA İDİZ

        VAN (İHA) - Van Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından Kız Çocuklarının Okula Devam Oranının Artırılması Projesi (KEP-2) Çalıştayı düzenlendi.

        Elite World Van Hotel'de düzenlenen çalıştaya, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Proje Takım Direktörü Murat Midas, AR-GE Birimi Proje Koordinatörü Nurcan Alpaslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve il müftülüğü personeli, rehber öğretmenler ile veliler katıldı. İki gün boyunca sürecek olan çalıştayda özellikle çocuklarını okutmayan aileler hakkında bilgilendirmede bulunduklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Proje Koordinatörü Nurcan Alpaslan, "İki gün boyunca sürecek olan çalıştayımızda velilerimize çevrelerinde çocuklarını okutmayan ailelere karşı bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda iki gün boyunca 300 aileyi bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Umarım çalıştayımız, her anlamda hayırlara vesile olur" dedi.

        (ATL-MSA-Y)

        09.05.2016 13:03:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler