Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'DEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

        KIRIKKALE (İHA) - AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı anneler günü ve engelliler haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Sabah kahvaltısında engelli ve şehit anneleri ile biraraya gelen kadın kolları mensupları anneler gününü kutlayarak sohbet ettiler.

        Yılın annelerine plaket ve çiçek takdim edilmesi ile başlayan etkinliğe AK parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, eşi Sevgi Akçay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın eşi Hilal Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç'ın eşi, Kadın Kolları İl Başkanı Nurgül Doğmuş, Kadın Kolları İl teşkilatı, Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, şehit ve gazi anneleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

        AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, "Annelerin bir gün değil her gün anılması gerekir, Bizlerde başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, kendi engellerini unutarak çocuklarına kusursuz bir annelik görevi yapan engelli annelerimiz ile bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz." dedi.

        ENGEL TANIMAYAN ANNELER

        AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş'da, "Bizler AK kadınlar olarak annelerimizi sürekli olarak anmakta ve hatırlamaktayız. Güneydoğu illerinde bulunan annelerimiz ile şehit annelerimize mektuplar yazdık ve cevaplar aldık. Bugünde engelliler haftası ve anneler günü etkinliğimizi birleştirerek hem şehit ve gazi annelerimizle hem de engelli annelerimizle bir araya geldik. Hayatta hiçbir engel tanımayan iki adet engelli annemize plaket vererek onları onurlandırmak istedik. Annelerimizin kutsallığını her zaman hatırlıyor ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyoruz" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından engelli bir anneye tekerlekli sandalye hediye edildi. Daha sonra İl Başkanı Akçay ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Etiler mahallesinde ikamet eden 100 yaşındaki yılın en yaşlı annesi Behiye Bedir'i evinde ziyaret etti. Yaşlı teyzeyle yakından ilgilenen İl Başkanı Akçay, "100 yıllık bir çınar olan Behiye Teyzemiz, kadın kollarımızın yaptığı araştırmaya göre şu anda şehrimizin en yaşlı annesi. Kendisinin huzurunda bütün annelerimizin tekrar önlerinde saygıyla eğiliyor ve anneler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Kadın Kolları üyeleri Kırıkkale Şehitler parkında Kırıkkaleli annelere karanfiller dağıttılar.

        (BÖ)

        09.05.2016 13:05:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler