Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASATSPOR KUPASINI ALDI

        ANTALYA (İHA) - Antalya 1. Amatör Ligi 1. Grup'ta bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ASAT Gençlik ve Spor Futbol Takımı, kupasını aldı.

        Uğur Sorguç stadında Asatspor, Antalya Demirspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 tamanlandı. İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Asatspor oyunu rakip sahaya yıktı. İkinci yarıda da gollerine devam eden Asatspor maçı 6-2 kazandı. Maçın gollerini Süleyman Özdemir (3), Tunahan Gezen(2), Ahmet Kotanak kaydetti. Asatspor bu galibiyetle ligi 33 puanla şampiyon tamamladı.

        ŞAMPİYON ASATSPOR

        Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde Asatspor'lu futbolculara madalyalarını Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) temsilcileri takdim etti. Madalyaların ardından kupayı takım adına Kaptan Ercan Kıvanç kaldırdı. Asatspor futbolcu ve oyuncuları kupa töreninde şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kutlama törenine Büyükşehir Belediyesi Asatspor Genel Koordinatörü Necati Yıldırım ve Asatspor Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Doğan da hazır bulundu.

        Antalya 1. Amatör Ligi 2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayan Asatspor, oynanan 12 karşılaşmanın 11'ini galibiyetle tamamladı. 1 müsabakayı kaybeden Asatspor rakip kaleleri 47 kez havalandırırken kendi kalesinde 15 gol gördü. 33 puanla şampiyon olan Asatspor, önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligi'nde (SAL) mücadele edecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 13:34:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler