Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ATAÇ'IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

        Başkan Ataç, mesajında, engelli vatandaşların hayata daha sıkı tutunmasının gerekliliğini vurgulayarak, her zaman engellilerin yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Ataç, "Bilindiği gibi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olarak kabul edilmektedir. Engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplumsal bütünleşmenin gereğidir. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır. Engelli vatandaşlarımızın problemlerini toplum içinde en aza indirgemek adına gerek iletişim gerekse, sosyal yaşamlarının geliştirilmesi anlamında, hayatı onlar için mümkün olduğunca kolay ve yaşanılır kılmak için her türlü çalışmanın yapılması gerekmektedir. Toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima yanındayız. Onlara sunulan hizmetin kutsallığına inanarak belediyemiz olarak verilen hizmetlerde, yaşamlarını kolaylaştırma adına, çalışmalar yaparak, hayatın her alanında engellerin kaldırılması için çalışmalar yapmaktayız. Engelli vatandaşlarımızın toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinde engellerin kaldırılarak, toplumsal yaşama katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli kardeşlerimin Engelliler Haftası'nda engelsiz bir dünyaya kavuşmalarını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        (MSY-MET-Y)

        09.05.2016 13:39:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler