Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FATSA'DA MUHASEBE ÇALIŞTAYI

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından 'Muhasebe ve Mali İstatistik Uygulamalarının Geliştirilmesi Çalıştayı' düzenlendi.

        Bir otelde düzenlenen 'Muhasebe ve Mali İstatistik Uygulamalarının Geliştirilmesi Çalıştay'ına Karadeniz bölgesinde bulunan İl ve ilçelerden üst düzey resmi kurum amirleri katıldı.

        Düzenlenen çalıştay ile ilgili yetkililerin verdiği bilgiler göre, "Sayıştay Başkanlığı'nın yaptığı yıllık denetimlerin sonuçlarının, çözüm bulunması noktasında düzenlenen bir çalıştaydır. Bu toplantı da muhasebe birimlerinin yerel yöneticileriyle sorunları tartışılıyor ve çözümler üretiliyor. Fatsa'da düzenlenen program 4.5 gün sürecek ve Karadeniz Bölgesi'nde bulunan il ve ilçeler katılımıyla gerçekleşiyor" ifadelerini kullanıldı.

        Düzenlenen toplantının hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

        (AA-SLH-Y)

        09.05.2016 14:00:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler