Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR PET SHOP AÇMAK İSTEYENLERE EĞİTİM VERDİ

        KAAN KIZIL

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Pet Shop açmak isteyen vatandaşlar için eğitim düzenledi. Eğitimin ardından vatandaşlara sertifikaları verildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından Pet Shop Eğitimi ve Sertifika Programı düzenlendi. Ev ve süs hayvanları satış sertifikası verilmesi için gerçekleştirilen eğitim programı fuar içinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Bekir Köksal ve Veteriner Şube Müdürü Feyzi Karabıyık katıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Cihan tarafından bakım ve barınma koşulları ile ilgili eğitim gerçekleştirildi. Eğitimde Kedi ve Köpek, Akvaryum Balıkları, Sürüngenlerin, Egzotik Kuşların ve Küçük Memeli Hayvanların genel bakım ve barındırma koşulları ile ilgili genel bilgiler verildi.

        Gerçekleştirilen sertifika programının son gününde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Feyzi Karabıyık ve süs hayvanları satış, barınma ve eğitim yerlerinin kuruluş açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme yönetmeliği ile ilgili detaylı bilgi verdi. Daha sonra katılımcıların sertifikaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Bekir Köksal tarafından katılımcılara verildi.

        (KK-İÇ)

        09.05.2016 14:02:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler