Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PARAŞÜTLER GÖKYÜZÜNÜ RENKLENDİRDİ

        DEMET LEYNE

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Milas İlçesi Ören Mahallesi'nde gerçekleştirilen 2. Ören Doğa Sporları Festivali, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce paraşütçü, Ören semalarını süsledi.

        Milas'ın Ören Mahallesi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Ören Doğa Sporları Festivali, 300 yamaç paraşütçünün katılımıyla başladı.

        Gökyüzünde renkli bir görüntüye sahne olan 300 yamaç paraşütçüsü, 622 metre rakımlı Alatepe'den paraşütüyle atlayarak Ören'in üzerinde gezdi.

        İniş esnasında ağaca takılan paraşütler ise Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çabalarıyla takıldıkları yerden kurtarıldı. 2. Ören Doğa Sporları Festivali'nde yamaç paraşütü sporunun yanı sıra; doğa yürüyüşü, bisiklet, bungee jumping, su kayağı sporu etkinlikleri de yapıldı.

        Sporun doğayla buluştuğu festival, oldukça geniş katılım aldı. Ören'deki festivale, üniversitelerin havacılık kulüpleri üyelerinin de yer aldığı 300 pilotun davet edildiği öğrenildi.

        (MB-Y)

        09.05.2016 14:21:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler