Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOLAKBAYRAKDAR, "ZİYA GÖKALP KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İÇİN FAALİYET ZAMANI"

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziya Gökalp Mahallesi Kentsel Dönüşüm Çalışması için proje aşamasının tamamlandığını vurgulayarak 70 daire ve 3 işyerinden oluşan 1 blok sosyal konut yapım işi ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, yaklaşık maliyeti 9 milyon lira olan ihalenin Ziya Gökalp için somut adımların başlangıcı olduğunu ifade etti.

        Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu Başkanı Hasan Kılıç yönetiminde yapılan yaklaşık maliyeti 9 milyon lira olan Ziya Gökalp Mahallesine 70 daire ve 3 işyerinden oluşan 1 blok sosyal konut yapım işi için açılan ihaleye 5 firma katıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen, sosyal konut yapım işi ile ilgili açık teklif usulüyle yapılan ihale Kocasinan belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

        Komisyon Başkanı Hasan Kılıç, ihaleyi, komisyon tarafından dosyalarda gerekli incelemelerin yapılması amacıyla sonlandırıldı. İhalenin sonucunun gerekli incelemelerin yapılmasının ardından Komisyon tarafından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

        (AÖ-Y)

        09.05.2016 14:36:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler