Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYŞEHİR DEVLET HASTANESİ'NE YILIN EN BAŞARILI HASTANESİ ÖDÜLÜ

        KONYA (İHA) - Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Beyşehir İlçe Devlet Hastanesi'ne 2015 yılının en başarılı hastanesi ödülü verildi.

        Beyşehir Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Kosat, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz yıl yapılan fiziki düzenlemeler ile yeni açılan birimlerin ve özveriyle çalışan tüm personelin başarılı hizmetlerinden dolayı kurumun yılın hastanesi seçildiğini söyledi. Devlet Hastanesinin bu ödüle layık görülmesinin hastane yönetimi ve çalışanlar adına kendilerini gururlandırdığını belirten Kosat, emeği geçenlere teşekkür etti. 2015 yılında hastane olarak birçok düzenlemeye gittiklerini aktaran Kosat, "Hastanemizin iç ve dış cephe ile boyanması, dış cephe mantolanmasının yanı sıra acil servis ünitesine dilayiz ve diğer katlara ulaşımı hızlı sağlamak amacıyla asansör yapılması, acil servis muayene alanı müşahede birimi ve resüsitasyon alanında hastaneye gelen acil hastalara daha hızlı ve etkin hizmet amacıyla yapılan fiziki düzenleme, sıvı yakıt sistemden katı yakıtlı sisteme dönüşüm, 6 ünitelik diş polikliniği ve diş labaratuvarlarının düzenlenerek açılan diş poliklinik hizmetleri binası, 10 yatak kapasiteli palyatif servisinin açılması gibi düzenlemeler geçtiğimiz yıl yapılmıştır. Bu düzenlemeler neticesinde büyük ölçüde milli servete katkı sağlanmıştır" dedi.

        (ARÖ-AH-Y)

        09.05.2016 15:08:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler