Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DOĞRU CEVAP ERZURUM'DA AÇILDI

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Yakutiye ilçe Başkanı Ali Korkut, Özel Eğitim Kursları Doğru Cevap Erzurum Şubesi'nin açılışını düzenlenen törenle yaptı.

        Erzurumlu girişimci Dursun Ali Akkoç, tarafından Ağustos 2015 yılında kurulmuş ve çok kısa bir sürede Türkiye'nin dört bir yanına yayılan Doğru Cevap Eğitim kurumları, Erzurum'da yapılan törenle hizmete açıldı. Törene Erzurum Yakutiye ilçe Başkanı Ali Korkut, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Doğru Cevap Yönetim Kurumları Başkanı Ramazan Akarsu, Doğru Cevap Özel Eğitim kurumları Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Dursun Ali Akkoç ve davetliler katıldı.

        Erzurum da eğitimi en iyi şekilde vereceklerini belirten Doğru Cevap Yönetim Kurumları Başkanı Ramazan Akarsu, "Bugün Türkiye de yaklaşık olarak 200 tane şubesi olan bir kurumdur. Erzurum benim için önemli olduğundan Erzurum şubesinin açılışına özellikle gelmek istedim. Doğru Cevap Eğitim Kurumları dediğiniz zaman eğitim kurumlarının mantığını ve felsefesi ülkenin kurtuluşunun gençliğinin temelinde olan kurumdur. Kurumlarımızı oluştururken özellikle dikkat ettiğimiz şey eğitimi kaliteli bir şekilde vermektir. Biz vatanına, milletine ve ülkesine bağlı insanlarız. Bundan dolayı bizler eğitimimin en iyisini vermek için buradayız" dedi.

        Bir ülke'nin ilerilere gidebilmesi için eğitimin önemli olduğunu söyleyen Erzurum Yakutiye ilçe Başkanı Ali Korkut, "Bir ülkenin ilerilere gidebilmesi için eğitimin birinci yol olduğunu düşünüyorum. Bunun için eğitimsel noktada katkı sağlayan tüm özel teşebbüslere teşekkür ediyorum. İnşallah bu eğitim kurumumuzda eğitime başladığı zaman gençlerimizi hedefledikleri yollara götürmede katkı sağlar. Erzurum eğitim konusunda sıkıntılı bir bölgedir. Sıralamada ya 64 ya da 69'uncudur. İnşallah bunu hep birlikte yukarılara çıkartacağız" diye konuştu.

        (SK-Y)

        09.05.2016 15:15:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler