Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GELİBOLU VE GEYİKLİ BELEDİYELERİNE DESTEK

        GÜRKAN DÜZENLİ

        ÇANAKKALE (İHA) - Gelibolu ve Geyikli Belediyeleri'nin İçişleri Bakanlığı Mahalli idareler Genel Müdürlüğü'ne yaptığı kredi başvurusu onaylandı.

        İki belediyenin borçlanma talep başvurusunu ısrarla takip eden AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan, "Çanakkale'de Belediyelerimize vermiş olduğumuz desteği siyasi parti ayrımı gözetmeksizin sürdürmeye devam ediyoruz. Hangi Belediyemiz olursa olsun kamu hakkı olan konularda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. Daha önce İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nden Gelibolu ve Geyikli Belediyelerimizin borçlanma talepleri olmuştu. Gelibolu Belediyemize iş makinesi alımı ve su isale hattı yapımında kullanılmak üzere 3.5 milyon TL, Geyikli Belediyemize katı atık bertaraf tesisi yapımında kullanılmak üzere 750 bin TL kredi ısrarlı takibimiz sonucunda onaylandı. Gelibolu ve Geyikli'de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (GD)

        09.05.2016 15:16:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler