Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YÜREĞİR'DE TİYATRO ETKİNLİKLERİ

        - "YASLIADA" YÜREĞİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SAHNELENDİ

        ADANA (İHA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının Yassıaada'da yaşadıkları son günlerin anlatıldığı 'Yaslıada' isimli tiyatro eseri izleyicilerle buluştu.

        Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde Yüreğir Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Adana Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen tiyatroyu Sanat 3 tiyatro ekibi sahneledi.

        Adnan Menderes'in arkadaşlarının cezaevinde yaşadıklarının anlatıldığı tiyatroyu izleyenler zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

        Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1950-1960 yıllarındaki Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarına çok büyük haksızlıklar yapıldığını ifade ederek, "Yeter söz milletin' dediği için haksız bir şekilde idam edilmiştir. Aynı tavırları günümüzde de uygulamak isteyen gezici ve paralel yapı gibi zihniyetler var. Arkasında çok büyük bir halk desteği olan güçlü bir iktidar ve güçlü bir lider ile bu sorunlarla demokratik yollarla başarıyla mücadele ediyor. Allah yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.

        (ADN-Y)

        09.05.2016 15:31:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler