Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEPHANELİK MESİRE ALANI YENİLENDİ

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Cephanelik mesire alanı, vatandaşların büyük ilgisini görüyor.

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın büyük önem verdiği Cephanelik mesire alanı yeni yapılan çalışmalarla 4 kat daha genişlemiş oldu. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mesire alanında yeni piknik masaları, mangal yerleri, oturma alanları yapıldı. İzmit'e yürüme mesafesindeki eşsiz manzarası ile Cephanelik bölgesi özellikle hafta sonları binlerce vatandaşın akınına uğruyor.

        Asırlık ağaçlar, kuş ve su sesi arasında piknik yapıp stres atan vatandaşlar, "Cephanelik şehrimizin en güzel yeri haline gelmiş. Böyle bir güzelliği başka yerde bulmak mümkün değil. Böylesine güzel bir yeri bizlere kazandıran İzmit Belediyesi'ne ve emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde duygularını dile getirdiler.

        (GY-Y)

        09.05.2016 15:42:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler