Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN'DA "VALİLİK AVCIBAŞI KUPASI" YARIŞLARI

        MEHMET DAĞLI

        KARAMAN (İHA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Avcıbaşı Kupasında ödüller sahiplerini buldu.

        Fikret Ünlü Atış Poligonu'nda düzenlenen Valilik Avcıbaşı Kupasına farklı il ve ilçelerden toplam 275 sporcu katıldı. 14 yaş altı ve 12 yaş altı kategorilerinin de yer aldığı yarışlarda bu yıl diğer yıllardan faklı olarak kulüplerde yer aldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Avcıbaşı Kupası yarışları için özel olarak hazırlanan Fikret Ünlü Atış Poligonu'nda çok sayıda sporsever tribünden ve özel alanlardan yarışları yakından takip etti. Avcıbaşı Kupası ödül törenine Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Hilmi Gül, Atıcılık ve Avcılık il temsilcisi Hüseyin Özkaya, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışlarda yılın avcıbaşı Atilla Şahin olurken ikinci Fatih Eser, üçüncülüğü ise Mehmet Ali Tankişi ve Mustafa Oflaz paylaştı. Usta Atıcılar kategorisinde Metin Kurt birinci, Ali Seyhan ikinci, Ahmet Kaya üçüncü olurken bu yıl ilk defa gerçekleştirilen kulüpler arası yarışlarda ferdi kategoride Hilmi Gül birinci, Hasan Şimşek ikinci, Mehmet Gümüş üçüncü, takımlar kategorisinde ise Karaman Avcılar Kulübü birinci, Mersin Silifke Avcılar Kulübü ikinci, Kazım Karabekir Avcılar Kulübü üçüncü oldu. Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verilirken müsabakalarda genel klasmanda dereceye giren sporculara, Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından tüfek hediye edildi.

        (MD-AH-Y)

        09.05.2016 15:49:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler