Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKÇATEKİR VE BÜRÜCEK'TE SULAR AKACAK

        - POZANTI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇAY, AKÇATEKİR VE BÜRÜCEK'E BU HAFTASONU SU VERİLECEĞİNİ BELİRTEREK, YAYLACILARI EVLERİNE DAVET ETTİ

        NURİ PİR

        ADANA (İHA) - Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaylacıların faydalanması için haftasonu Akçatekir ve Bürücek yaylalarındaki ikametlere su verileceğini açıkladı.

        Büyükşehir Belediye Meclisi'nin mayıs ayı ilk oturumu Meclis Başkanvekili Murat Cevheribucak'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

        Toplantıda söz alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, normalde Akçatekir ve Bürücek yaylarına haziran ayından önce su vermediklerini ancak bu yıl geçtiğimiz hafta su vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi. Bu haftasonu Akçatekir ve Bürücek yaylalarındaki hatlara su verileceğini açıklayan Başkan Çay, yaylacıları evlerine davet etti.

        Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar ise kışın içme suyu hatlarında arızalar olmuş olabileceğine dikkat çekerek, "Vatandaşların özellikle hafta sonu yaylada evlerinde bulunmalarını rica ediyoruz. Hem pikniklerini yaparlar hem de bir arıza veya eksik varsa bize bildirirler" diye konuştu.

        (NPR-Y)

        09.05.2016 15:53:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler