Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ IŞIN BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

        AHMET YILMAZ

        AĞRI (İHA) - Ağrı Valisi Musa Işın, çeşitli branşlarda derece kazanan Ağrılı sporcuları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

        Ağrı Valisi Musa Işın, kick boks, atletizm, tenis, güreş, halter, vücut geliştirme, kayak ve tekvando branşlarında; Türkiye, Balkan ve dünya şampiyonlarında dereceye girerek başarılı olmuş Ağrılı sporcuları makamında kabul etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Vali Işın, "Gençlerimizin ilimiz ve ülkemiz adına elde ettikleri her başarı bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da başarılı sonuçlar almaya devam edersiniz. İlimizde spora dair güzel yatırımlar ve projeler var. Bunların bitmesi ve yenilerinin başlaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Sporun her branşı için çalışma yapılabilecek alanlar oluşturacağız. Biz sizin daha iyi imkanlarla hazırlanmanız ve başarılı olmanız için üstümüze düşeni yapacağız. Sizlerden de hem özel yaşamınızda, hem okulunuzda, hem de yarışmalarda başarılı olmanızı bekliyoruz. Çünkü biz bir sporcunun sadece sportif başarısı ile değil, ahlakı ve topluma katkıları ile de anılmasını isteriz. Sizler de pırıl pırıl insanlarsınız. İnşallah yaşamınızın her alanında başarılı ve mutlu nice zamanlar görürsünüz" şeklinde konuştu.

        Sporcularla bir süre alanları ve elde ettikleri başarılar üzerine sohbet eden Vali Işın, başarı sıralamasına göre cumhuriyet altını ve kitap hediye etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp tarafından Vali Işın'a milli takımın forması hediye edildi. Vali Işın, ziyaretin anısına sporcularla fotoğraf çektirdi.

        (AY-MSA-Y)

        09.05.2016 15:56:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler