Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYAALTI BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ FESLİKAN'A HAZIRLANIYOR

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi'nin başpehlivanları İsmail Balaban ve Hasan Cengiz, sezonun ilk güreşlerinde bir çok başarıya imza attı.

        Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün Güreş Takımında sezona hazırlanan İsmail Balaban ve Hasan Cengiz, yılın ilk güreşlerinde bir çok başarıya da imza attı. İlk olarak 23 Nisan Cumartesi gerçekleştirilen 2. Hersek Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde mücadele eden İsmail Balaban, finalde Faruk Akkoyun'u yenerek altın kemerinde sahibi oldu. Ardından Muğla'nın ilçesi Köyceğiz 4. Yağlı Güreyleri'ne katılan İsmail Balaban, buradan ikincilikle ayrıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yağlı Güreşleri'nde ise Hasan Cengiz ikinci olurken, İsmail Balaban üçüncülük kürsüsünde yerini aldı.

        Konyaaltı Belediyesi güreşçileri İsmail Balaban ve Hasan Cengiz, son olarak 2.Muratpaşa Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde er meydanına çıktı. Burada finalde Recep Kara'yla mücadele eden İsmail Balaban, ikinci olarak güreşleri tamamladı.

        İsmail Balaban ve Hasan Cengiz'e destek için güreşleri yakından izleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak ata sporu güreşe her zaman destek olduklarını söyledi. Geçtiğimiz sezon Konyaaltı Belediyespor güreşçilerinin önemli başarılara imza attığını ifade eden Başkan Bacak, "Güreşçilerimiz modern tesislerimizde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yeni düzenlemeler ile tesisimiz güreşçilerimizin kullanımına daha uygun hale getirildi. 25 profesyonel güreşçimiz bulunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda yaylaların yaylası Feslikan da 7 Ağustos Pazar günü yapacağımız 21. Konyaaltı Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 15:58:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler