Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATTALGAZİ BELEDİYESPOR U-16 LİGİ'NDE ŞAMPİYON OLDU

        MEHMET TÜREL

        MALATYA (İHA) - U-16 Ligi'nin final maçında Malatya Fenerspor'u 3-0 yenen Battalgazi Belediyespor şampiyon oldu.

        Battalgazi Belediyespor, U-16 Ligi Malatya Şampiyonu olarak Malatya'yı U-16 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) yönetim Kurulu yazılı bir açıklama yayımlayarak, U-16 Ligi'nde şampiyon olan Malatya Battalgazi Belediyespor'u tebrik etti.

        HEKİMHAN VE ATAKÖY HAFTAYI LİDER TAMAMLADI

        Bu arada 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde ise A grubunda 1932 Malatyagücüspor bir maçı eksik olmasına rağmen grubunda şampiyon olmak için büyük avantaj elde etti. B Grubunda Hekimhan spor, C grubunda ise Ataköy spor 8. hafta maçları sonunda gruplarını lider tamamladı.

        U-13 LİGİ

        U-13 Ligi'nde ise 2. hafta maçları oynandı. A grubunda Y.Malatya spor'un liderliği devam ederken, B grubunda Sanayispor liderliğe yükseldi.

        (MT-ZIG-Y)

        09.05.2016 15:59:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler