Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİGAZ'DAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

        KAYSERİ (İHA) - Eğitime ve bilgiye önem veren Kayserigaz, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle çalışanları için eğitim düzenledi.

        Kayserigaz İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası sebebiyle çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği bilincini arttırmak için toplamda 3 seans sürecek eğitim programı düzenledi. Eğitim programı kapsamında bilinç ve nabız kontrol etme yöntemleri, yaralanmalarda ve boğulmalarda ilkyardım, zehirlenme ve yanık çeşitleri konuları aktarılarak, bu gibi durumlarda hastaya nasıl müdahale edilebileceği çalışanlara sunumlar eşliğinde anlatıldı. Çalışanların ilgiyle takip ettiği eğitim soru cevaplar eşliğinde yürütülerek merak edilen tüm konular açıklığa kavuşturuldu. Kayserigaz Çalışanları, bu eğitimlerin herkes için gerekli olduğuna ve günlük yaşama katkı sağlaması açısından faydalı olan eğitim programı için Kayserigaz İnsan Kaynakları Birimi'ne teşekkürlerini ilettiler.

        Eğitim programının ardından Kayserigaz İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Ahmet Yalçın yaptığı açıklamada; "Çalışanlarımız için yılın belirli zamanlarında "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitimler gerçekleştirerek oluşabilecek durumlara karşı çalışanlarımıza bilgilendirme sağlıyoruz. Bu eğitimlere tüm çalışanlarımızın katılım sağlayabilmesine özen göstererek gerekli her konuda onları bilgilendirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. İnsan Kaynakları Birimi olarak çalışanlarımız için gerekli her eğitimin gerçekleştirilmesine destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (AÖ-Y)

        09.05.2016 16:12:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler