Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARTEPE BİLGİ EVLERİNDE YUNUS EMRE ANILDI

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Arslanbey Yunus Emre Bilgi Evi öğrencileri, Yunus Emre'yi unutmadı.

        Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri'nde yeni sezon anlamlı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Arslanbey Yunus Emre Bilgi Evi öğrencileri, sevgi ve hoşgörünün mimarı Yunus Emre'yi unutmadı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yoğun programı nedeniyle katılamadığı etkinlikte Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Bilgi Evi sorumluları, eğitmenler ve öğrenciler hazır bulundu. Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası çerçevesinde Yunus Emre Bilgi Evi'ndeki anma programını öğrenciler hazırlayıp sundular. Öğrenciler fikirleri ve şiirleri ile Yunus Emre'yi andıkları programda; Türk mutasavvıfı, halk ozanı Yunus Emre'yi yad ettiler.

        Başarılı sunumları ile gerçekleştirdikleri program için öğrencileri tebrik eden Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Siz değerli yavrularımızda yıl içinde düzenlediğiniz etkinliklerle dini ve manevi değerlerimize sahip çıkıyorsunuz. Geçmişini unutmayan ve geleceğine sıkı sıkı sarılan bir nesil olarak güzel ve başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Başkanımız geleceğimizin teminatı çocuklarımıza büyük önem ve değer veriyor. Bugün bir kez daha gördük ki çocuklarımıza yaptığımız hizmetler güçlü bir geleceğe yapılan yatırımlar olarak karşımıza çıkacak. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum ve tebrik ediyorum" dedi.

        (DA-GY-Y)

        09.05.2016 16:12:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler