Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞÜKRANLILAR DERNEĞİ ANNELER GÜNÜNÜ MEVLİT ÖZEL PROGRAMI İLE KUTLADI

        YAŞAR ARDA

        ESKİŞEHİR (İHA) - Anneler günü münasebetiyle Şükranlılar Derneği binasında özel bir program düzenlendi.

        Etkinliğe, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Muhacırlar Federasyonu Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ile Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar ve çok sayıda Şükranlılılar katıldı. Törende konuşma yapan Şükranlılar Dernek Başkanı Kadri Ay, anneler gününün her yıl geleneksel olarak eğlence ile kutlandığını, ancak bu yıl devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitler ve ebediyete uğurlanan tüm anneler için Mevlid-i Şerif okutma kararı aldıklarını anlatarak tüm annelerin gününü kutladı.

        Programa katılan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise konuşmasında, Şükranlılar Derneği tarafından gerçekleştirilen anneler günü programının farklılığını ortaya koyduğunu, içtenlikle samimiyetle ve dostane şekilde herkesin birbirinin yüzüne bakarak kutlandığını ifade ederek anne ve anne adaylarının gününü kutladı.

        Dernek Kadın Kolları tarafından yılın annesi olarak seçilen Serpil Çolak'a dernek tarafından hazırlanan ödül ve plaket AK Parti Eskişehir milletvekili Harun Karacan tarafından takdim edildi.

        (YA-MET-Y)

        09.05.2016 16:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler