Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TALASIN REFÜJLERİ VE KAVŞAKLARI RENGARENK

        KAYSERİ (İHA) - Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin refüj, kavşak ve parklarına 50 bini mevsimlik, 3 bini saksılı toplam 53 bin çiçek dikti.

        Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, mevsimin gelmesiyle birlikte ekiplerin Talas'ı yeşillendirme gayreti içinde olduklarını belirterek, "53 bin çiçek dikilerek Talas rengarenk bir görünüme kavuştu" dedi. Dikilen çiçeklerin çeşitlerinden bahseden Başkan Palancıoğlu, "Begonya, yıldız, gazania, petunya, ateş, top kadife, karanfil, katmerli yıldız, ortanca, ceylangözü ve sardunyalar ilçemizin refüjlerini, kavşaklarını ve parklarını süslemeye başladı. Baharın gelmesiyle uyanan doğamızı bitkilerle de süsleyerek vatandaşlarımızın hem gözüne hem gönlüne hitap etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Başkan Palancıoğlu, çiçeklerin dikimiyle oluşan görselliğin yanında, uzayan çimlerin de biçiminin yapılarak estetik sağlandığını sözlerine ekledi.

        (TB-AÖ-Y)

        09.05.2016 16:15:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler