Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        350 AKADEMİSYEN ÇINARCIK'TA BULUŞTU

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Türkiye'nin değişik yerlerindeki üniversitelerden gelen öğretim görevlileri Yalova'nın Çınarcık ilçesinde buluştu.

        Türkiye'nin dört bir yanından üniversitelerin öğrenci işleri daire başkanları ve öğretim görevlileri Çınarcık'ta buluştu. Yaklaşık 350 kişinin katıldığı yemeğe Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ve Belediye Başkanı Avni Kurt ev sahipliği yaptı. Sarılı, yemekte bir konuşma yaparak, öğretim görevlilerinin ilçenin tanıtımına katkı sağlamalarını istedi. Sarılı, "Bu büyük organizasyon ilçemizin tanıtımı için çok önemli. Marmara'nın incisi Çınarcık'a hoş geldiniz. Ülkemizde doğanın bu denli uyum içerisinde olduğu, ama bunun yanında modern bir kentleşmenin de bu doğal güzelliklere entegre olduğu çok az yer var. İşte Çınarcık bunlardan birisi" dedi.

        (SÇ-MŞ)

        09.05.2016 16:16:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler