Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZABITA'DAN FIRIN VE PASTANE DENETİMİ

        RAMAZAN SARIKAYALI

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde zabıta ekipleri fırın ve pastanelerde denetim gerçekleştirdi.

        Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyette bulunan fırın ve pastanelere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde, eksikleri görülen iş yerleri hakkında tutanak tuttu. Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerde iş yerlerinin genel temizliği, üretimi yapılan gıdaların üretim ve saklanma koşulları, çalışanların hijyen belgesi gibi konuları incelediler.

        Denetimlerde ayrıca piyasaya sürülen ekmeklerin gramajları da kontrol edilirken, eksik gramajlı ekmeklere el konuldu. Denetimler sonucunda eksikliği görülen iş yerleri hakkında tutulan tutanakların belediye encümeni tarafından değerlendirilerek gerekli cezai işlemin uygulanacağı öğrenildi.

        Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, belediye olarak özellikle gıda üretim ve tüketimi yapılan işyerlerine yönelik denetimlerinin aralıksız olarak sürdürüldüğünü, bu konuda eksikliği tespit edilen işyerleri hakkında tutanak tutulduğunu söyledi.

        Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde eksilik ve kurallara aykırı üretim yaptığı tespit edilen üç işyeri hakkında tutanak tutulduğu öğrenildi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 16:21:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler