Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ŞİRİN'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

        İLKER UYAR

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 10-16 Mayıs tarihlerini kapsayan Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, "Varlıklarıyla dünyamızı zenginleştiren engelli kardeşlerimin ve her an bir engelli adayı olan tüm vatandaşlarımın Engelliler Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyor, özgürlük, mutluluk, ve huzur dolu yarınlar diliyorum" dedi.

        10 Mayıs Engelliler Haftası açılışıyla başlayan, 11 Mayıs Görmeyenler, 12 Mayıs işitme ve Konuşma Kusurluları, 13 Mayıs Ortopedik Engelliler, 14 Mayıs Zeka ve Ruhsal Engelliler Günü ile 15 Mayıs Güçsüz Yaşlılar ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Günü'nü içeren haftayı farkındalık oluşturmak açısından fırsat olarak gördüklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, mesajında şunlara yer verdi:

        "İçerisinde bulunduğumuz Engelliler Haftası, engelliler ve onların sorunlarının nasıl aşılacağı konusuna dikkat çekmeyi amaçlaması bakımından üzerinden durulması gereken önemli bir haftadır. Toplumumuzun bir parçası olan engelli kardeşlerimizin yaşama katılımı noktasında önce yüreğimizden sonra elimizden gelen her ne ise yapmakla mükellef bireyler olarak, sağlıklı, gelişmiş, modern, güçlü bir Turgutlu oluşturma kararlılığıyla, engellilerin de yaşama katılımından aldığımız güçle mutlu yarınlara doğru yol alıyoruz. Turgutlu Belediyesi olarak, engelli derneklerimizle, rehabilitasyon merkezlerimizle iç içe olmaya gayret ederek, engelli kardeşlerimizin sosyalleşme, çalışma, eğitim, sağlık ve ulaşım gibi bütün konularında yanlarında oluyoruz. Belediyemiz bünyesindeki Engelli Danışma Masası, Engelsiz Yaşam Aracı gibi imkanlarımızın yanı sıra sosyal alanda da onları rahat ettirecek imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu düşüncelerle, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere onların varlığıyla zenginleşen dünyamızda her an bir engelli adayı olan tüm vatandaşlarımızın Engelliler Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyor, özgür, mutlu, sağlıklı ve huzur dolu yarınlar diliyorum."

        (SC-Y)

        09.05.2016 16:25:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler