Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARAP DEDE HAYRINA BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

        BEHZAT AKCAN

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Poyraz Mahallesinde, mahalle muhtarlığı ve mahalle sakinleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen Arap Dede Hayır Yemeği'nin bu yıl 12'ncisi gerçekleştirildi.

        Salihli'nin Poyraz Mahallesinde düzenlenen Arap Dede Hayır Yemeği Kur'an-ı Kerim'in okunması ile başladı. Etkinliklerde katılımcılara kazanlarda hazırlanan yemekler ikram edilirken, hayır yemeği için çok sayıda küçükbaş hayvan kesildi. Mevlid-i Şerif'in okunduğu etkinliklerde halk inanışına göre Alperen olduğu düşünülerek ziyaret edilen Arap Dede'nin kabri başında binlerce vatandaş dualar okudu.

        Arap Dede hayrına başta Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu olmak üzere, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar ve mahalle sakinleri katıldı.

        (BA-SC)

        09.05.2016 16:28:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler