Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YUNUSEMRE'DE KANALLAR TEMİZLENİYOR

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, içerisine çöp atılması ve atık suların birikmesi sonucu çevrede kötü kokulara neden olan Barbaros ve Atatürk Mahallesi arasından geçen su kanalında temizleme ve çevre düzenleme çalışması yapıyor. Bölge halkı çalışmadan memnun kalırken, vatandaşlar da Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti.

        Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Barbaros ve Atatürk mahalleleri arasındaki su kanalında çalışma başlattı. İçerisine çöp atılması ve atık suların birikmesi nedeniyle çevrede kötü koku ve görüntüye neden olan su kanalında temizleme ve çevre düzenlemesi gerçekleştiren ekipler, vatandaşın kabusu haline gelen bölgeyi düzenliyor.

        Vatandaş memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışına sahip olduklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İki mahalleyi ayıran set gibi olan su kanalı çirkin görüntülere sebep oluyordu. Bu alanda, atık sularının atıldığı akıntıyı beton büzlerin altına atarak çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak istiyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmalarını tamamlamasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu alanda çalışma gerçekleştirecek. Ayrıca ilçemizde kaldırım, parke taşı ve kanal boyu çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Amacımız, vatandaşımızın temiz ve düzenli bir şehirde yaşamasını sağlamak" dedi.

        (SC-Y)

        09.05.2016 16:34:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler