Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ SİNEMA

        ABDULLAH ASLAN

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Belediyesi sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ilk ve ortaokul düzeyinde ki çocuklarımıza ücretsiz sinema sunumu gerçekleştirdi.

        Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen "Bir Yaz Kampı Macerası" adlı film, ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik olarak; tarihi varlıklarave kültürel değerlere sahip çıkmaları konusunda sorumluluk duygusu aşılanmasının hedeflendiği öğrenildi.

        Program çıkışı katılımcı her çocuğa kitap hediye edilirken, daha önce dağıtılan boyama kâğıtlarını teslim eden öğrenciler içerisinde çekilişle 4 adet tablet ve onlarca sürpriz hediyeler verildi.

        Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Belediye olarak çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Eğitime katkı sağlayacak filmler sergilemeye devam edeceğiz. Bu film de çocukların oynadığı, tarihi değerlerimizi ve zenginliklerimizi anlatan güzel bir film. Programa 2 bin kadar öğrencimiz katıldı." dedi.

        (AA-AA-Y)

        09.05.2016 16:36:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler