Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR'DEN HIDRELLEZ HEDİYESİ

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hıdrellez Bayramı'nı vatandaşlarla birlikte kutladı. Zabıta Dairesi Başkanlığı, Süreyya Piknik alanında çocuklara ve kadınlara hediyeler armağan etti.

        Her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan ve baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez Bayramı, Manisa'da da Süreyya Piknik alanında vatandaşlar tarafından doyasıya kutlandı. Hıdrellez Bayramı'nda vatandaşları yalnız bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, çocuklara top dağıtmasının yanı sıra kadınlara da çanta hediye etti.

        Vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, "Baharı müjdeleyen bu güzel günde Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek Süreyya Parkı'nda Hıdrellez Bayramı'nı kutlayan vatandaşlarımıza hediyeler armağan ettik. Vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gün boyunca doyasıya eğlenen hemşehrilerimizin Hıdrellez Bayramı'nda tuttukları tüm dileklerin kabul olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        Süreyya Parkı Piknik alanında Hıdrellez Bayramını kutlayan Akgün Mahallesi sakinleri de, hediyeleri dolayısı ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        (SC-Y)

        09.05.2016 16:38:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler