Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAÜN ÖĞRENCİLERİNDEN ÇÖPÜNÜZÜ GELECEĞE ATMAYIN PROJESİ

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, ''Çöpünüzü Geleceğe Atmayın" konulu projeleriyle sosyal duyarlılık oluşturmak amacıyla Oğuzeli ilçesinin sokaklarını temizledi.

        Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında "Çöpünüzü Geleceğe Atmayın" konulu projeleriyle sosyal duyarlılık oluşturma amacıyla Öğr. Gör. Dr. Erkan Alsu ve Öğr.Gör. Erhan Durur ile birlikte Oğuzeli Meslek Yüksekokulu kampüs alanını ve Oğuzeli ilçesinin bazı sokaklarını temizledi.

        35 öğrenci ve 2 öğretim elemanı olmak üzere toplam 37 kişi görev aldığı proje kapsamında, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu formalarını giyen öğrenciler ilçe içerisinde dolaşarak cadde üzerine atılmış olan çöpleri titizlikle topladı.

        TDP Ders Koordinatörleri Öğr. Gör. Dr. Erkan Alsu ve Öğr. Gör. Erhan Durur projenin hane halkı üzerinde duyarlılık oluşturacağını ve en azından çöplerin yerlere atılmaması konusunda bilinç kazandıracağını ifade etti. Öğretim elemanları Alsu ve Durur, Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersinin baş mimarı olan GAÜN Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a, üniversite yönetimine, her konuda destek olan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz'a ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.

        (BRN-Y)

        09.05.2016 16:47:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler