Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ CESİM GÖKÇE'DEN, ESAĞRILILAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ak Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Esağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

        Bir düğün organizasyonuna katılmak üzere Eskişehir'e gelen milletvekili Gökçe, Esağrılılar Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi. Burada Ağrılı hemşehrilerimiz ile sohbet eden Gökçe, "Gelmişken hemşehrilerimiz ile buluşalım kucaklaşalım, onların sorunlarını, problemlerini, dertlerini dinleyelim" dedi.

        Esağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca ise, milletvekili Cesim Gökçe'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, derneğin ambleminin bulunduğu tabağı hediye etti.

        Ziyaretin ardından Can Gül ve Melisa Düzgün çiftinin düğün töreninde Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile bir araya gelen Cesim Gökçe ve Esağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca, evlenen çiftin nikah şahitliğini yaptı.

        Evlenen çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Karacan ve Gökçe, yapılan nikah töreninin ardından düğünden ayrıldılar.

        (İHA-MET-Y)

        09.05.2016 16:56:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler