Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BASKETBOLU HALİLİYE BELEDİYESİ İLE ÖĞRENİYORLAR

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi tarafından çocuklara spor bilincini aşılamak amacıyla kurulan spor okullarına başvuran çocuklara, profesyonel basketbol eğitimleri veriliyor.

        Sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Fevzi Demirkol'un talimatları doğrultusunda çocuklara ve gençlere spor bilincini aşılamak amacıyla Haliliye Belediyesi tarafından geçen kış, Kış Spor Okulları açıldı. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterilen spor okullarında kick boks, basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm branşlara eğitimler verildi. Alanında uzman eğiticiler tarafından verilen kurslarda çocuklar, hem spor bilincini kavradı hem de profesyonel anlamda spor tekniklerini öğrendi.

        Bu kapsamda Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonunda çalışan 80 kadar çocuk, profesyonel basketbol eğitimi alıyor. İlk defa basketbolla Haliliye Belediyesinde tanışan çocuklar, başarılarıyla da göz dolduruyor. Basketbol Yerel Liginde genç erkek kategorisinde de şampiyonluğu elde etmişti. Spor İşleri Müdürlüğü, yaz spor okullarıyla ilgili de çalışmalarını sürdürüyor.

        Spor İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Haliliye Belediyesinin spor okullarıyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattı'na başvurması gerektiği bildirildi.

        (Şİ-AOA-Y)

        09.05.2016 16:59:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler