Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASAT'TAN KEMER'DE SU KESİNTİSİ UYARISI

        ANTALYA (İHA) - ASAT Genel Müdürlüğü, Kemer'de yapımı devam eden köprülü kavşak inşaatındaki içme suyu deplase çalışmaları nedeniyle 11 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00'den itibaren 24 saat su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

        ASAT Genel Müdürlüğü Su Şebeke ve Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Kemer 3 Köprülü Kavşak İnşaatı yapımı nedeniyle içme suyu isale hattında deplase çalışması yapılacağı belirtildi. Çalışmalar nedeniyle 11 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00 ile 12 Mayıs Perşembe günü saat 08.00 saatleri arasında Kemer merkez mahalleleri ile Çamyuva, Kiriş, Göynük, Beldibi ve Aslanbucak mahallelerine, su verilemeyeceği bildirildi. ASAT yetkilileri yaşanacak su kesintisinden dolayı vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yetkililer, çalışmaların erken bitirilmesi halinde sürenin dolması beklenmeden şebekeye su verileceğini belirtti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 16:59:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler